Dag ett i det nya landet

Första dagen i Holland är avklarad, och allt känns helt Kanon! Både jag och Philippa har fått rida en massa finfina hästar, stallen är otroligt fina och folket är mycket trevliga och välkomnande.

Hilda, som är frun på gården där vi bor har kört oss till affären. Imorgon slipper vi äta choklad till frukost ;)
Vi fick dessutom en rundtur i baarlo. En mysig liten holländsk by med gamla hus och många pizzerior.

Nu ligger vi utslagna i soffan efter arbetsdagen. Ikväll blir det att kolla på film och sova tidigt.

kram Evelina'

Lägger upp lite bilder på vårat fina boende!


vårat rum, som va har fått äran att inviga!




Framme i Holland!!

flygning- check
inflyttad i nytt rum - check
kollat in alla svin snygga stall - check
fodrat hästarna - check
ätit äkta exotisk mcdonalds kyckling mål - check

Allt har funkat underbart bra, vi hittade till och med Lisa på flygplatsen ( eller hon hittade två vilsna fullpackade tosingar). Alla hästarna, stallen och ridhusen är helt otroligt fina. Vårat rum är som ett helt hotellrum och helt nytt.
Vi ska jobba i olika stall, Philippa på det som är på gården och Evelina i det nybyggda som ligger lite längre bort. Vi har redan börjat komma in i engelska talet och tänket så det kommer nog blir bra.

Bilder kommer!!

PUSS OCH KRAM!  

12 h kvar!

Om 12 timmar går flyget från Göteborg till Dusseldorf. Hoppas att vi sitter på rätt plan, annas hoppas vi på Hawaii. Nervositeten börjar krypa allt närmre och väskorna är (förhoppningsvis rätt) packade. Och vi får la hoppas att det är någon som hämtar upp oss när vi kommit fram. Så nu blir det sängen och sova för en spännande och upplevelserik morgondag.

WOOOHOOO!!

Jippi, vi har precis fått reda på att det finns en svensk tjej som jobbar på det stallet som vi ska till :D :D och det har så underbart löst sig att det är hon som hämtar oss vid flygplatsen.

Evelinas och Philippas reseblogg om holland! (och andra galenskaper)

Welkom! till Evves o PWs blogg som vi tänkte skriva i när vi gör våran praktik på stal hendrix i Holland, i fall någon är intresserad eller så ;)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0